Андреа се опита да води война и за апартамента ни миналата

...
Андреа се опита да води война и за апартамента ни миналата
Коментари Харесай

Васил Драганов за развода си: Имаше война и за апартамента

„ Андреа се опита да води война и за жилището ни предходната година, само че не съумя “, признава артистът Васил Драганов пред Телеграф. През миналата седмица той влезе в хрониките с тежкия си бракоразвод, след което някогашната му брачна половинка стартира да вади кирливите им фамилни ризи, детайлности от делото за домашно принуждение, което тя му заведе и загуби.

В момента Драганов е на морето дружно с дребния си наследник Давид, защото има представления с търговищкия спектакъл. „ С него сме неразделни от две години, той е на 9 година, трети клас, и е наясно какво се случва, защото му споделям всичко. Още предходната година той стартира да работи с детски психолог от „ Закрила на детето “ и неговото умозаключение е, че не го поучава да живее с майка си “, показа звездата от „ Комиците “.

Голямата им дъщеря Любов не била добре сега. Тя била смутена след всичко, което се изнесло в общественото пространство. Дори е молела майка си да не взе участие в излъчвания и все пак тя е отишла.

Бившата брачна половинка Андреа обвинявала Драганов, че не й дава децата, а било тъкмо противоположното. Тя намирала аргументи да не ги взима даже през уикенда, когато й се поставя по решението на развода им.     

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР